Expertise gezocht

background-03

Meewerken aan de groei van de International Award in Nederland? Actief betrokken zijn bij een geweldig programma dat jongeren de kans biedt hun talenten te ontwikkelen? Samenwerken met een groep enthousiaste en actieve vrijwilligers? En zo ook je eigen talenten en netwerk verder ontwikkelen én maatschappelijk actief worden?

Trainers

Heb je als professional of vrijwilliger ervaring in het werken met jeugd? Ken je het Awardprogramma als deelnemer, Awardbegeleider, Beoordelaar of bijvoorbeeld als ouder? Ben je enthousiast over het programma en wil je als trainer een belangrijke rol spelen in de verdere groei in Nederland? Dan bieden we na de zomervakantie, in samenwerking met Scouting Nederland, een train-de-trainer aan. Ervaring als trainer of docent is niet vereist maar zeker wel een plus. We zijn nu druk bezig om die af te ronden dus mocht je interesse hebben, neem dan vrijblijvend contact op met Award Nederland voor meer informatie over de vacature en de training; info@award.nl

Experts

Voor de verdere groei van de Award organisatie in Nederland zijn we ook op zoek naar experts op het gebied van werving & selectie, sponsoring, de effectieve inzet van social media en op het gebied van financieel-juridische wet- en regelgeving. Tijdsbesteding is afhankelijk van het project en bepalen we in overleg.

Sponsoring: Ben jij iemand die spontaan is en makkelijk contact met bedrijven kan maken? Dan zoeken we jou! Kun jij ons ondersteuning in het benaderen van  potentiele sponsoren of donateurs. En het verzorgen van informatie die naar deze gaat. Daarbij werf je contacten met bedrijven die zich aan het Award willen verbinden door sponsoring of evenementen.

Financieel-juridische wet- en regelgeving: Deze expert is nodig op incidentele basis. Hij heeft bij voorkeur affiniteit met juridische vraagstukken bij stichtingen en verenigingen.

Werving van nieuwe deelnemers en scholen: Wij zijn opzoek naar een ambassadeur(s) die het Awardprogramma op meerdere plekken in Nederland wil promoten en werven. Belangrijk bij deze werving is het benaderen van je eigen netwerk in bijvoorbeeld onderwijs, welzijn, sport of cultuur.

Voor deze functies geldt een tijdsinverstering passend bij de klus en afspraken die we in overleg maken. Gemiddeld zal dat zo’n 2 uur per week zijn. We vragen nieuwe vrijwilligers ook om aan te sluiten bij een algemene training van een dat en bieden een vrijwilligerscontract waarin afspraken zijn vastgelegd.

 12191428_1517918481855490_4713542754366615976_n

_____________________________________________________________

Voor meer informatie over het programma van de International Award: www.award.nl of www.intaward.org

Voor meer informatie over de vacatures of de organisatie kun je mailen met de directeur van de International Award; pascalle.cup@award.nl of telefonisch contact opnemen via 06-43490446.

 

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.