Skansfonds steunt Award

Alle jongeren in Nederland kunnen meedoen aan de International Award. Om dat voor een kwetsbare groep wat gemakkelijker te maken heeft Award Nederland een subsidie ontvangen van het Kansfonds, voorheen het Skanfonds. Ook de Janivo Stichting heeft inmiddels een bijdrage toegezegd. Samen met het jeugdwerk gaan we aan de slag om Awardbegeleiders voor deze groep te trainen, mogelijke knelpunten op te lossen en specifiek materiaal te ontwikkelen.

flyer deelnemers 2015

logo kansfonds

Skanfonds heet vanaf 1 januari 2016 Kansfonds. Een naam die iedereen goed kan onthouden en toch vertrouwd is, omdat deze dezelfde letters in zich heeft als Skanfonds. Hierdoor verwijst Kansfonds nog steeds naar onze oorspronkelijke naam (Katholieke Noden Stichting) en daarmee naar onze 58-jarige bestaansgeschiedenis.

De wijziging van de naam Skanfonds in Kansfonds markeert een nieuw tijdperk. Wij willen nadrukkelijker profileren waar wij voor staan en hoe wij naar de samenleving kijken. Behalve de nieuwe naam vraagt een nieuwe profilering ook om een nieuwe huisstijl. Graag vertellen wij iets meer over de symboliek van ons nieuwe logo en de keuze van de kleuren.

Interesse om aan te haken?

Neem dan contact op met Pascalle Cup; pascalle.cup@award.nl of telefonisch: 06-43 49 04 46.

alt

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.