Gouden Awards 2016

Ook Gouden Awards in Voorschoten en Maastricht

Naast de uitreiking in Almere zijn er op 21 maart op de British School in the Netherlands in Voorschoten 21 Gouden Awards uitgereikt. Op 12 april kregen 23 deelnemers van het United World College in Maastricht hun Gouden Awards uitgereikt en getrakteerd op een lekker stukje Awardtaart.

presentatie 3 meiden   groepsfoto   de hele taart

OVER DE UITREIKING IN ALMERE EEN ARTIKEL DOOR LAURA DE KINKELDER

Wake me up!

(English Version)

 

Afgelopen 19 maart was het weer zo ver: een kleine 30 Gouden Awarddeelnemers werden officieel Gouden Awardhouders! Dit gebeurde tijdens een feestelijke uitreiking in de View in Almere. Deze middag was vol met verhalen van zowel de deelnemers als het jongerenwerk van De Schoor in Almere die het Awardprogramma gaat aanbieden.

Janieke van den Heuvel en Sophie Kerstens presenteerden samen de uitreiking in afwisselend Nederlands en Engels. Speciale gast deze middag was dhr. Franc Weerwind, de burgemeester van Almere. Na de korte geschiedenis van Almere, een stad die 40 jaar bestaat, was het tijd voor de Awarddeelnemers en hun verhalen.

Deze verhalen waren allemaal verschillend; boeiende, leuke en aangrijpende verhalen wisselden elkaar af. Zo waren er Expedities in de sneeuw en bergen, een Residentieel project in een Zuid-Afrikaanse gevangenis, verschillende Sporten en Individuele talenten zoals muziek maken.  Die djembé die na een Expeditie is meegenomen, moet natuurlijk ook gebruikt worden! Het tweede optreden was van twee nieuwe Gouden Awardhouders die met hun viool en piano ‘Wake me up’ van Avicii speelden. Een passend thema voor de uitreiking van de Award, de tekst zegt immers ‘I can’t tell where the journey end, But I know where to start’.

Na de uitreikingen van de Awards was het tijd voor de borrel. Gezellig even met je groepsgenoten, andere Gouden Awardhouders en met de organisatie napraten en borrelen. Een geslaagde middag!

En mocht je na het behalen van de Gouden Award nog iets willen doen, word dat Ambassadeur! Dan kun je andere jongeren helpen hun Award te behalen, de Award vertegenwoordigen of een uitreiking tot een speciale gebeurtenis maken. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar amy.crooijmans@award.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.