Golftoernooi op The Duke te Nistelrode

GOLFEN VOOR DE AWARD OP THE DUKE

Netwerken, golfen op de mooiste baan van Nederland en genieten van een exclusief diner op the Duke in Nistelrode en dat allemaal voor het goede doel!
Deelnemers van diverse bedrijven hebben afgelopen maandag deelgenomen aan het golftoernooi ten bate van de International Award for Young People, the Netherlands. We bedanken E-Fiber, Rabobank Tilburg, Hoogland Medical en HQ Facility Management voor hun deelname. Ook Ploegmakers Cultuurtechniek BV en Dijkhoff BV hadden beide een succesvolle flight. Samen met een flight van de familie van Kralingen en 7 individuele deelnemers streden zij allen om de wisseltrofee. Deze werd uitgereikt door HR Prins Guillaume van Luxemburg aan Jasper Bilsen; gefeliciteerd!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.