Landelijke Awardbijeenkomst 2017

De International Award in Nederland is een diverse organisatie met verschillende vrijwilligers. De Award heeft een bestuur, de Raad van Advies, Ambassadeurs, een samenwerking met de landelijke Scouting en een nieuw project in Weert. De Jaarlijkse Landelijke Awardbijeenkomst is dan het juiste moment om elkaar weer te spreken, de neuzen dezelfde kant op te houden en veel nieuwe plannen te maken. Op zaterdag 25 maart werd op het Jachtslot in Doorn de bijeenkomst gehouden, waar een goede mix van vrijwilligers vertegenwoordigd was.

Tijdens de dag waren er ook verschillende workshops te volgen. Zo gaf Annita Smit een workshop over het positief motiveren van deelnemers en de Scouting een workshop over het gebruik van kaart en kompas. Later in de middag organiseerde Herman Couwenberg voor de Ambassadeurs nog een informatieve workshop over het effectief inzetten van sociale media.

Het komende jaar gaat de International Award enthousiast aan de slag met alle nieuwe opgedane kennis en vaardigheden. We hopen nog vele jongeren te kunnen helpen met het behalen van hun Award.

Geslaagde middag in Doorn

Meer dan 35 mensen waren zaterdag 25 maart aanwezig bij de landelijke bijeenkomst in Doorn! Awardbegeleiders van scholen, het jeugd- en jongerenwerk, Scouting Nederland en van de Awardgroep in Weert, Ambassadeurs en verschillende bestuursleden hebben samen inspiratie opgedaan en nieuwe plannen gemaakt.

Het zonnige weer, de prachtige locatie, fijne catering en leuke programma zorgde voor een succesvolle dag.

Dit keer waren er twee ronden met workshops onder andere door Annita Smit van De Steven óver ‘eigenaarschap van deelnemers vergroten om zo de motivatie te stimuleren’.

 

Ook Scouting Nederland verzorgde en workshop over ‘kaart en kompas’: bedankt Bas en Anneke!

In het middagprogramma heeft Herman Couwenberg een workshop over de inzet van Social Media verzorgd voor Ambassadeurs en bestuursleden: Nu ook via Speakers Academy

http://www.couwenbergh.nl/ 

 

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door een donatie van:

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.