Uitreikingen 2016

Proficiat aan alle jongeren die hun Bronzen of Zilveren Award hebben behaald in de afgelopen maanden!

Na de zomervakantie waren er uitreikingen op Het Baarnsch Lyceum en het Baken Trinitas Gymnasium in Almere en organiseerden vier scholen in Noord-Brabant een gezamenlijke ceremonie in Breda: het Newmancollege, de Sancta Maria Mavo, het Ds. Pierson College en 2College Durendael.
Op de planning staan nog uitreikingen in Den Haag, Voorschoten en Almere. De presentaties lieten prachtig zien en horen welke activiteiten de jongeren gedaan hebben maar vooral ook dat ze stoere keuzes durven maken om hun grenzen letterlijk en figuurlijk te verleggen. Dat de rol van Awardbegeleiders daarbij belangrijk is, lieten een groot aantal groepjes ook weten; menig Awardbegeleider werd ‘in de spotlights’ gezet.

groepsfoto
Baken Trinitas, Almere

uitreiking-helmond-juni-2016
Jan van Brabant, Helmond

uitreiking-hlz-juni-2016
Hervormd Lyceum Zuid, Amsterdam

uitreiking-brons-baarn-2016
Baarnsch Lyceum, Baarn

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.