Vacature bestuurslid PR en communicatie

Vacature PR en Communicatie voor de International Award Nederland

Meewerken aan de groei van de International Award in Nederland? Actief betrokken zijn bij een geweldig programma dat jongeren de kans biedt hun talenten te ontwikkelen? Samenwerken met een groep enthousiaste en actieve vrijwilligers? En zo ook je eigen talenten en netwerk verder ontwikkelen én maatschappelijk actief worden? Dan hebben we een interessante vacature voor een PR- en communicatie-expert!

We zoeken een enthousiaste en bevlogen vrijwilliger voor deze bestuursfunctie. Naast affiniteit met ons programma en de doelgroep zoeken we iemand met ervaring in een soortgelijke functie die zin & tijd heeft om binnen onze organisatie maatschappelijk actief te zijn. We bieden een ambitieuze en betrokken groep collega’s, een solide organisatie, een bewezen programma, een internationale context en een doelgroep die de moeite waard is.

PR en Communicatie
Naast de lopende zaken op dit vlak zoeken we een spin in het web die letterlijk en figuurlijk ‘lawaai kan maken’ over de Award. Die samenwerken, regie voeren en mensen inspireren in de vingers heeft. Die begrijpt hoe social media, blogs en vlogs, evenementen of netwerken invloed hebben. Natuurlijk om deelnemers te werven maar ook om bedrijven en potentiele sponsoren binnen te halen. Er staat een team van leergierige en enthousiaste vrijwilligers voor je klaar.

Voor meer informatie over de vacatures of de organisatie kun je mailen met de directeur van de International Award; pascalle.cup@award.nl. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.