Online Record Book 2.0

In het nieuwe schooljaar gaan we starten met de invoering van het ‘nieuwe’ ORB, oftewel het online record book. Deze versie bevat naast een internetversie ook een App. Op dit moment zijn we klaar met de vertaling en kunnen we nu zowel de Engelstalige als de Nederlandstalige versie gebruiken. Op maandagavond 2 oktober organiseren we in Utrecht een bijeenkomst voor Awardbegeleiders. Het is belangrijk dat minstens 1 vertegenwoordiger per school of organisatie hierbij aanwezig is. 

Het programma start om 18.00 met een broodje en kennismaking. Daarna gaan we aan de slag zodat iedereen in het nieuwe schooljaar het ORB kan gebruiken.

Locatie: Dienstencentrum, Joseph Haydnlaan 2A, 3533 AE Utrecht

uitnodiding Kick off ORB

invitation Kick-off ORB

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.