Gouden Award uitreiking 2019

Gouden Award uitreiking 2019 op

zaterdagmiddag 30 maart in Tilburg

Ben je klaar met alle activiteiten voor je Gouden Award dan ben je van harte welkom bij deze feestelijke bijeenkomst. 

Aanmelden voor deze uitreiking kan als je alle vijf de onderdelen hebt afgerond voor 1 maart. Haal je dat?

  1. Stuur dan zo snel mogelijk een mail met minimaal je naam en adres naar info@award.nl We zetten je dan op de gastenlijst voor de uitreiking. 
  2. Je krijgt dan nog een aantal berichtjes over logboekje, programma, locatie en tijden en uiteraard ook een officiële uitnodiging.
  3. Voor de laatste check van je logboekje ontvangen we dat boekje graag voor 5 maart: International Award, St. Annastraat 20, 5025 KB Tilburg. 

Alle Gouden Award deelnemers die bij ons aangemeld zijn in de afgelopen twee jaren, hebben inmiddels een eerste oproep ontvangen.  

Ter inspiratie:

In 2018 was de nationale Gouden Award uitreiking op zaterdag 9 juni bij Nieuwspoort in Den Haag. Een prachtige middag met een afwisselend programma vol presentaties door de deelnemers, een clip & dans door de Awardgroep uit Weert en een mooie speech door de Ambassadeur van Groot-Brittannië, Peter Wilson.  Alle 43 Gouden Awardees: van harte gefeliciteerd! 

Uitreiking Gouden Award op British School in the Netherlands

Op maandag 26 maart 2018  ontvingen 37 jongeren die op de BSN deelnemen aan het programma van de International Award hun Gouden Award. Congratulations! 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.