25 jaar Award Nederland

25 jaar Award in Nederland vraagt om een feest! Zaterdagavond 22 september hebben we dat gevierd bij De Verlenging in het Philipsstadion in Eindhoven.  

Na een openingswoord door Jos Heijmans, voorzitter van het bestuur van Award Nederland reikte Pascalle Cup, directeur, de eerste plaquette met het logo uit aan Dick Seijkens van het Jan van Brabant College in Helmond, een van de scholen die al heel lang het Awardprogramma aanbiedt. Na een ‘virtuele’ felicitatie door John May, de Secretary General van de International Foundation was het tijd voor een toost op de 25 jaar & op de toekomst. 

Het was fantastisch om naast Gouden Award deelnemers (waarvan er een groot aantal nu actief betrokken zijn bij de landelijke organisatie) ook de grondleggers van de Award in Nederland te mogen verwelkomen. Ook bestuursleden, Awardbegeleiders en Beoordelaars waren van de partij. Het feest kreeg een internationaal tintje door de aanwezigheid van Tomas Vokac, directeur van de International Award in Tsjechië en zijn vrouw, en Warren Muscat van de Award in Malta en Peadar ó Lamna van de Award in Ierland. 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.