Golftoernooi The Duke

In het kader van ons 25 jarig jubileumjaar organiseren op maandag 15 oktober 2018 wederom een charitatief golftoernooi op The Duke te Nistelrode. Aan de deelnemers wordt, naast een sportieve en spannende strijd ook een culinair zeer hoogstaande dag geboden. Het zal U en uw eventuele gasten aan niets ontbreken, van de ontvangst vanaf 11.00 uur tot aan de afsluiting om ongeveer 21.00-21.30 uur.

THE DUKE

The Duke is een prachtige 18 holes golfbaan met een zeer afwisselend en uitdagend karakter. De baan is uitstekend onderhouden en heeft internationale allure. Zeer bijzonder is ook het clubhuis, recent totaal vernieuwd, met hierin een uitstekend restaurant gevestigd. Recent werd hieraan ook nog een uniek 5 sterren hotel toegevoegd. We zijn die dag te gast bij de heer en mevrouw van Eerd. Meer info? www.thedukegolf.nl

MEEDOEN?

Bij deelname aan deze golfdag wordt u de gelegenheid geboden een flight van 4 golfer m/v onder een eigen (bedrijfs-) naam te laten uitkomen in competitie met de andere teams, waarbij gestreden wordt om de ‘Monique de Koster- van Rijckevorsel” wisseltrofee. Individuele deelname is ook mogelijk. Daarnaast zijn er vele andere mooie prijzen te winnen. Het inschrijfgeld voor deze dag bedraagt € 999,= per flight ( evt. individuele deelname wordt naar rato gefactureerd) U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Rien Wijdeven: rien.wijdeven@award.nl. Daarna ontvangt u proktische informtie en na afloop wordt de rekening toegestuurd.  

Heel graag tot ziens en met hartelijke groet,

A.A.M.M. Heijmans, voorzitter Award Nederland

M.A.W.J.M. Wijdeven MSc, vice-voorzitter Award Nederland

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.