Vacature Accountmanager

De vacature is inmiddels gesloten. We zijn nog op zoek naar een expert voor de vrijwilligersfunctie PR en Communicatie. 

Meewerken aan de groei van de International Award in Nederland? Actief betrokken zijn bij een geweldig programma dat jongeren de kans biedt hun talenten te ontwikkelen? Samenwerken met een groep enthousiaste en actieve vrijwilligers? En zo ook je eigen talenten en netwerk verder ontwikkelen én maatschappelijk actief worden? Dan hebben we een interessante vacature voor een PR- en communicatie-expert!

We zoeken een enthousiaste en bevlogen vrijwilliger voor deze bestuursfunctie. Naast affiniteit met ons programma en de doelgroep zoeken we iemand met ervaring in een soortgelijke functie die zin & tijd heeft om binnen onze organisatie maatschappelijk actief te zijn. We bieden een ambitieuze en betrokken groep collega’s, een solide organisatie die volop ontwikkelt, een bewezen programma, een internationale context en een doelgroep die de moeite waard is. 

Komend jaar ontwikkelen we een nieuwe campagne inclusief een nieuwe site en nieuw materiaal en gaat de nieuwe Accountmanager Onderwijs op pad om nog meer scholen te betrekken bij het Awardprogramma. Een perfect moment om aan de slag te gaan en als spin-in-het-web dit traject te leiden! 

interesse; download hier de vacature tekst: vacature PR en Coms jan 2019

Award NL zoekt een accountmanager Onderwijs

Per 1-2-2019 voor 16 uur per week.

The International Award for Young People Nederland, Award NL, zoekt een enthousiaste, zelfverzekerde en gedreven medewerker om Nederlandse en Internationale VO-scholen te werven en te ondersteunen in het uitvoeren van het Awardprogramma. In deze functie staat vooral het contact met het management en docenten van de scholen centraal, ervaring in het werken met jongeren tussen de 14 en 24 jaar is een pre. De accountmanager die we zoeken is naast een goede ‘verkoper’ ook iemand die als ‘consultant’ op inhoud en proces de scholen en Awardbegeleiders kan ondersteunen. Je bent in dienst bij de stichting en verricht ook een aantal algemene taken op het gebied van communicatie, training en vrijwilligersmanagement.

Je rol
De accountmanager werft nieuwe scholen en Awardbegeleiders om zo het aantal deelnemers aan het Awardprogramma in Nederland te laten groeien. Je onderhoudt de relaties met de nieuwe units, ondersteunt de Awardbegeleiders en bewaakt de kwaliteit. Je rapporteert aan het bestuur van de stichting, werkt samen met de nationale directeur en de secretarieel ondersteuner van Award NL. Daarnaast is er een team van vrijwilligers actief en daarmee werk je samen.

Je belangrijkste taken zijn:
• Het aantal deelnemers aan het Award programma laten groeien door het creëren en ondersteunen van nieuwe zgn. units in de Nederlandse en Internationale scholen;
• Het Award programma promoten en presenteren op verschillende evenementen,
• De training voor Awardbegeleiders verzorgen;
• Contactpersoon zijn voor units en Awardbegeleiders en deze ondersteunen;
• Nieuwe Awardbegeleiders ondersteunen bij het werven en begeleiden van deelnemers;
• Nauw samenwerken met collega’s en vrijwilligers van Award NL voor een bredere en strategische ondersteuning van alle Awardunits en Awardbegeleiders in Nederland;
• Een actieve rol spelen bij Awardevenementen en Awarduitreikingen;
• Samenwerken met de nationale directeur bij het schrijven van rapporten voor het bestuur, sponsoren en andere stakeholders.
• Andere taken uitvoeren die van tijd tot tijd vereist zijn en passen bij de positie;
• Handelen in belang van Award NL en in lijn met de visie en missie van de organisatie.

Wat vragen we:

• HBO niveau en minstens 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
• Kennis van de onderwijssector en bekendheid met het Nederlandse en Internationale schoolsysteem;
• Ervaring met het werken met en managen van vrijwilligers;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Ervaring in het opbouwen van relaties met verschillende soorten stakeholders en deze weten te onderhouden;
• Uitstekende communicatie-, presentatie- en organisatorische vaardigheden;
• Beschikken over een rijbewijs en een auto;
• Bekendheid met het Awardprogramma is een pré.

Je herkent jezelf in deze eigenschappen;
• Ondernemend en gericht op samenwerking;
• Onafhankelijk en initiatiefrijk;
• Gemotiveerd en zelfverzekerd;
• Positieve instelling en humor;
• Flexibel en bereid de ander te laten stralen.

Wat bieden we:
Een nieuwe functie bij een kleine stichting die deel uitmaakt van een grote internationale organisatie. Ruimte dus om te ontwikkelen, groeien en ambities waar te maken van ons en van jezelf. Met een team dat staat voor talentontwikkeling & maatschappelijke betrokkenheid en dat gelooft in de impact van ons programma; jongeren voor te bereiden op de maatschappij. Dát verdient iedere jongere in Nederland en daar gaan we voor #WorldReady
Natuurlijk bieden we een telefoon en laptop, een gezellige werkplek in Tilburg en een passend salaris. Aangezien deze functie door een subsidie wordt gefinancierd, is de functie (na een proeftijd) in principe voor drie jaar met de intentie om nieuwe financiering te vinden en te verlengen.

Interesse?
Dan zien we je motivatiebrief en CV graag voor 1-1-2019 per mail; info@award.nl. We laten je dinsdag 8-1-2019 weten of we je voor een gesprek uitnodigen. Deze vinden plaats op woensdagmiddag en –avond 16 januari 2019. Aanstelling gebeurt bij voorkeur per 1-2-2019.

Meer informatie over de International Award kun je vinden op deze site of op www.intaward.org.

Pascalle Cup, nationaal directeur, is telefonisch bereikbaar tot en met 23-12-2018 op 06-43490446 voor vragen over de Award en de vacature.

Download hier de PDF:

Vacature Accountmanager Onderwijs voor Award NL DEF

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.