Dataprotectie en privacy

Privacy beleid is belangrijk voor ons. Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. We hebben ons privacybeleid bijgewerkt om je meer informatie te geven over hoe The International Award for Young People The Netherlands je privacy beschermt, waaronder informatie over hoe je je rechten betreffende gebruik van gegevens kunt uitoefenen.
Klik hieronder om de bijgewerkte beleidsstukken te lezen.

Privacy is important to us. As of the 25th of May, our privacy policy follows the new General Data Protection Regulation of the European Union (AVG in the Netherlands). We have updated our privacy policy in order to give you more information on how The International Award for Young People The Netherlands protects your privacy, in this information you will find how you can execute your rights concerning usage of your data. Click below in order to see the changed policies.

Data protectie beleid mei 2018

Privacybeleid International Award for Young People nov 2017

Online Record Book (ORB)

Via het ORB leggen deelnemers hun activiteiten, vorderingen, resultaten en verslagen allemaal online vast. Het Online Recordbook vervangt de papieren logboekjes en alle Excel-bestanden, schriften en schema’s in Word die gebruikt werden voor het overzicht en de administratie. Voor zowel deelnemers als Awardbegeleiders is er een app en een webbased versie beschikbaar. Alle data wordt encripted en we werken volgens een privacy policy, ontwikkeld door de Foundation, leverancier van deze tool. 

 

Op 2 oktober 2017 was de kick-off en zijn een groot aantal Awardunits overgegaan op dit platform. Iedere unit kan hiervoor zijn eigen tijdspad maken tot 1 januari 2018; dan moeten alle nieuwe deelnemers zich via het ORB aanmelden. Deelnemers die al actief zijn kunnen de Award van dat niveau gewoon met het papieren logboekje afronden.

 

Meer informatie en de handleidingen zijn te vinden onder het tabblad Downloads op deze site. Vragen over het ORB kunnen naar de speciale helpdesk: orbhelpdesk@award.nl 

Algemene voorwaarden voor deelname door jongeren.

Algemene voorwaarden 2018

Kwaliteit; Quality Assurance Project en licentie.

Geholpen door een nieuw kwaliteitssysteem zijn we in 2014 begonnen met het uitrollen van de eerste stappen om verder te professionaliseren. Hierdoor zijn we systematisch bezig met het monitoren van de kwaliteit van het beleid, het management, de administratieve processen, de uitvoering van het programma, de tevredenheid en resultaten van de deelnemers. In januari 2018 was een internationale auditteam in Nederland om onze documenten en processen te valideren zodat we onze licentie weer verlengd hebben.