Kwaliteit en privacy

Privacy

The International Award for Young People, the Netherlands verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. Ons privacybeleid beschrijft deze informatie en alle zaken omtrent privacy en persoonsgegevens binnen onze stichting.

Privacybeleid International Award for Young People nov 2017

Online Record Book (ORB)

Via het ORB leggen deelnemers hun activiteiten, vorderingen, resultaten en verslagen allemaal online vast. Het Online Recordbook vervangt de papieren logboekjes en alle Excel-bestanden, schriften en schema’s in Word die gebruikt werden voor het overzicht en de administratie. Voor zowel deelnemers als Awardbegeleiders is er een app en een webbased versie beschikbaar. Alle data wordt encripted en we werken volgens een privacy policy, ontwikkeld door de Foundation, leverancier van deze tool. 

 

Op 2 oktober 2017 was de kick-off en zijn een groot aantal Awardunits overgegaan op dit platform. Iedere unit kan hiervoor zijn eigen tijdspad maken tot 1 januari 2018; dan moeten alle nieuwe deelnemers zich via het ORB aanmelden. Deelnemers die al actief zijn kunnen de Award van dat niveau gewoon met het papieren logboekje afronden.

 

Meer informatie en de handleidingen zijn te vinden onder het tabblad Downloads op deze site. Vragen over het ORB kunnen naar de speciale helpdesk: orbhelpdesk@award.nl 

Quality Assurance Project en licentie.

Geholpen door een nieuw kwaliteitssysteem zijn we in 2014 begonnen met het uitrollen van de eerste stappen om verder te professionaliseren. Hierdoor zijn we systematisch bezig met het monitoren van de kwaliteit van het beleid, het management, de administratieve processen, de uitvoering van het programma, de tevredenheid en resultaten van de deelnemers. In januari 2018 was een internationale auditteam in Nederland om onze documenten en processen te valideren zodat we onze licentie weer verlengd hebben. 

Algemene voorwaarden voor deelname door jongeren.

Algemene voorwaarden 2017