Kwaliteitsbeleid

Online Record Book (ORB)
Aanvang 2012 is gestart met het ontwikkelen van een zogeheten ‘Online Record Book’ (ORB). Dit ORB is een belangrijk onderdeel van de door Prins Edward gestarte ‘One Award Alliance’.  Via het ORB leggen deelnemers hun vorderingen, resultaten en verslagen allemaal op internet vast.

record book

Het Online Recordbook vervangt de papieren logboekjes en alle Excel-bestanden, schriften en schema’s in Word die gebruikt werden voor het overzicht en de administratie. In 2015 wordt het systeem voor alle projecten doorgevoerd.

Quality Assurance Project en licentie.
Geholpen door een nieuw kwaliteitssysteem (ontwikkeld door de Internationale Award Association waarbij we vanuit Nederland nauw betrokken waren), zijn we begin 2014 begonnen met het uitrollen van de eerste stappen. Hierdoor zijn we systematisch bezig met het monitoren van de kwaliteit van het beleid, het management, de administratieve processen, de uitvoering van het programma, de tevredenheid en resultaten van de deelnemers. In februari 2015 was een internationale auditteam in Nederland om onze documenten en processen te valideren zodat we onze licentie weer verlengd hebben.