Starten met een Awardproject

Past de Award bij uw visie en doelstellingen dan is een kennismakingsgesprek een goede start. Een andere mogelijkheid is om een minimaal twee medewerkers aan de cursus voor Awardbegeleider deel te laten nemen. Zij kunnen als een soort pioniers aan de slag gaan met een eerste groep deelnemers. Per begeleider zijn dat meestal tussen de 6 en de 12 jongeren, afhankelijk van niveau, leeftijd en manier van begeleiding.

P1070307

Tijdens de training krijgen zij informatie over het programma, de onderdelen, pijlers, het opzetten van een Awardproject en het begeleiden van de deelnemers.

Deze Awardbegeleiders gaan ook op zoek naar mensen die als Beoordelaar mee willen op de Bronzen Expedities. Deze mensen kunnen na deelname aan een eendaagse cursus de Bronzen Expedities van de jongeren beoordelen.

In de loop van 2014 met een doorloop in 2015 starten we met het afsluiten van overeenkomsten om de samenwerking vast te leggen en duidelijk aan te geven wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van alle partijen.